bgb
 
 
 
 
 

Працівники Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького отримали свідоцтва про реєстрацію авторських прав на твори від Національного органу інтелектуальної власності Державної організації «Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій» (УКРНОІВІ).

Працівники ННЦ цифрового розвитку та якості освіти і викладачі кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Валерій Гриценко, Людмила Васюра разом із першим проректором Василем Мойсієнком зареєстрували авторське право на твір № 128103 «Комп'ютерна програма "е-Кадри"» (сервіс призначений для зберігання актуальної кадрової інформації про співробітників університету).

Друге свідоцтво про авторське право команда у тому ж складі отримала на твір № 128105 «Комп'ютерна програма "е-Штат"» (сервіс призначений для формування кафедрами штатних формулярів співробітників на навчальний рік).

Заяви та свідоцтва авторських прав зареєстровано і отримано в електронному форматі через Систему Електронної Взаємодії Закладу Експертизи (СЕВ ЗЕС).

Цифрові сервіси «е-Кадри» і «е-Штат» впроваджені та інтегровані до інформаційно-аналітичної системи управління бізнес-процесами «е-Університет» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького і в межах цифрової трансформації використовуються відповідними підрозділами у своїй роботі.

— Вітаємо авторів-розробників із новим досягненням та бажаємо натхнення у подальших розробках цифрових сервісів і визнання їх на національному рівні! — зазначає ректор університету Олександр Черевко.

 

 

ННЦ цифрового розвитку та якості освіти