bgb
 
 
 
 
 

Абітурієнтів запрошують вступати на навчання за спеціальністю «Середня освіта (інформатика)» до Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Інформатика – це технічна та технологічна галузь науки, що вивчає структуру і загальні властивості інформації, а також методи і (технічні) засоби її створення, обробки та використання у різних галузях людської діяльності.

Базовими предметами у навчанні є: архітектура обчислювальних систем, алгоритми і структури даних, програмування, операційні системи, бази даних та інформаційні системи, обробка зображень та мультимедіа, а також методика навчання інформатики.

Вступ на навчання за спеціальністю «Середня освіта (інформатика)» дасть можливість здобути кваліфікацію бакалавра  — вчителя інформатики, фахівця з інформаційних технологій. Також допоможе сформувати професійну компетентність. Зокрема, розуміння принципів роботи комп'ютерної техніки, орієнтування у різних операційних системах та уміння розробляти програмне забезпечення.

По завершенню навчання випускники мають можливість працювати системними адміністраторами, програмістами, тестувальниками програмного забезпечення, веб-дизайнерами та вчителями інформатики.

Приймальна комісія ННІ інформаційних та освітніх технологій розташована в 226 аудиторії НК №1.

тел. для довідок: 0676805011

 ННІ інформаційних та освітніх технологій

Кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій