У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького на запрошення ННІ іноземних мов побували учні Першої міської гімназії м. Черкаси.

Учасники мовного табору та їхні наставники провели змістовний і насичений день в університеті. Вони милувалися творами народного мистецтва у музеї рушника та слухали натхненну розповідь директорки музею, професорки Наталії Ярмоленко про українську символіку, зображену на полотні. Гості відвідали зоологічний музей та збагатилася знаннями про фауну рідного краю. На кафедрі військової підготовки дізналися про особливості служби у воєнний час та ознайомилися зі зразками озброєння. Студенти ННІ іноземних мов Максим Мацибока та Ліза Мельниченко провели розважальні заходи англійською мовою. Школярі отримали інформацію про особливості навчання від директорки інституту Людмили Швидкої.

— Нас об'єднує любов до іноземних мов, наполегливість у навчанні та бажання дарувати позитивні емоції в такий надскладний час. Надіємося, що наші гості не лише з приємністю згадуватимуть свої відвідини університету, а й через кілька років стануть нашими студентами, зауважила Людмила Володимирівна.

ННІ іноземних мов