bgb
 
 
 
 
 

10 жовтня підписано договір про співпрацю між навчально-науковим інститутом економіки і права ЧНУ ім. Б. Хмельницького та Драбівським навчально-виховним комплексом «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені С.В.Васильченка – гімназія».

Договір підписали під час відвідування Драбівського НВК директор ННІ економіки і права Василь Андрусяк та директор школи-гімназії імені С.В.Васильченка Людмили Бугай. Предметом договору є об’єднання наукових і педагогічних потенціалів, навчальних баз із метою підвищення якості освіти школярів, формування інтересу до економічних наук. Заклади освіти проводитимуть спільну діяльність щодо організації системи безперервної економічної освіти в Драбівському НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені С.В.Васильченка – гімназія». Працівниками інституту здійснюватиметься інформаційна та методична підтримка профорієнтаційних, культурних, просвітницьких та виховних заходів для школярів, проводитимуться консультації та семінари для викладачів ННІ економіки і права та вчителів економіки Драбівського НВК. Директори підрозділів зазначили, що така діяльність допоможе випускникам Драбівського НВК при вступі до закладів вищої освіти.

—   Переконаний, що така співпраця буде корисна тим учням, кому до вподоби економічні спеціальності. Водночас Черкаський національний буде радий їх бачити і серед своїх студентів, — зазначив Василь Андрусяк.

ННІ економіки і права