Вітаємо завідувача кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, кандидата технічних наук, доцента Віталія Дідука з отриманням членства IEEE (Номер учасника: 98159419).

Нині Віталій Андрійович є членом наступних товариств:

IEEE Membership — найбільша глобальна спільнота з понад 400 000 професіоналів у сфері технологій та інженерії, об’єднаних спільним бажанням постійно навчатися, взаємодіяти, співпрацювати та впроваджувати інновації.

Товариство складається зі значної кількості підрозділів із вузькими спеціалізаціями, діяльність яких підтримують волонтери. Основне завдання товариства — сприяти розвитку та обміну науковими та технологічними знаннями в галузі електроніки, робототехніки та автоматизації, які приносять користь членам, професії та людству, сприяючи розвитку інновацій, освіти, фундаментальних і прикладних досліджень в електроніці, робототехніці та автоматизації, інженерії.

Завдання IEEE мають науковий, літературний та освітній характер. Товариство прагне до розвитку теорії та практики електроніки, робототехніки та автоматизації інженерії і науки та суміжних наук, а також до підтримки високих професійних стандартів серед своїх членів.

Очікування від членства Віталія Андрійовича полягають у можливості відкриття українського осередку IEEE Robotics and Automation Society Membership, долучення до нього активних українських науковців для розвитку української наукової спільноти у сфері робототехніки, покращення якості освіти, створення студентських наукових товариств, що дадуть нашим студентам нові можливості в їхніх наукових роботах, студентській мобільності, налагодженні професійних зв’язків зі світовою спільнотою.

«Спільнота передбачає науково-технічні розробки, має напрями підтримки студентів, програми обмінів. Для наших студентів це буде чудовий досвід,  адже вони зможуть представляти результати своєї наукової діяльності під егідою цієї спілки на весь світ, здобувати гранти тощо», — розмірковує про майбутні можливості Віталій Дідук. 

ННІ інформаційних та освітніх технологій