У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького завершилися курси для начальників управлінь агропромислового розвитку Черкаської області.

Сертифікати про підвищення кваліфікації їм вручив ректор Черкаського національного Олександр Черевко.

— Переконаний, що навчання було корисним для вас, — зазначив Олександр Володимирович. — Ви обмінялися досвідом, думками, поговорили про перспективи, побачили роботу потужних підприємств, послухали авторитетних фахівців. Нам також цікава була думка професіоналів-практиків, адже у новому навчальному році Черкаський національний готуватиме фахівців за спеціальністю «Агрономія». Підготовку здійснюватиме навчально-науковий інститут природничих та аграрних наук. Ми маємо достатній потенціал, щоб забезпечити сільськогосподарську галузь кваліфікованими кадрами. Наші науковці зацікавлені в поглибленні співпраці з керівниками управлінь агропромислового розвитку та з сільгоспвиробниками. У цій роботі ми орієнтуватимемося на вас.

Начальник обласного управління агропромислового розвитку Черкаської облдержадміністрації Ігор Колодка подякував ректору і викладачам за змістовну роботу з підвищення кваліфікації керівників галузі.

Нагадаємо, курси для керівників АПК у ЧНУ відбулися вдруге. Ініціатором їх проведення було управління агропромислового розвитку Черкаської облдержадміністрації.

 

БІЛЬШЕ ФОТО

  

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького