Для майбутніх абітурієнтів, які планують вступати в Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького на навчання  за спеціальністю 012 «Дошкільна освіта» освітнього ступеня «бакалавр»/«магістр» відбувся профорієнтаційний захід.

З вітальним словом до абітурієнтів звернулися директор Навчально-наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи й мистецтва, доктор педагогічних наук, професор Тимофій Десятов та т.в.о. завідувача кафедри дошкільної освіти, докторка педагогічних наук, доцентка кафедри дошкільної освіти Інна Ніколаєску.

З особливостями вступної кампанії 2022 року, зокрема, вступу на спеціальність 012 «Дошкільна освіта» розповів Денис Дерев’янко, заступник відповідального секретаря приймальної комісії університету.

Технічні секретарі приймальної комісії Юлія Соловей, докторка філософії, викладачка кафедри дошкільної освіти продемонструвала вступникам шаблон мотиваційного листа та пояснила основні моменти щодо його написання.

Майбутні вступники також ознайомились з освітньо-професійними програмами спеціальності: освітнього ступеня «бакалавр»: «Дошкільна та початкова освіта» та освітнього ступеня «магістр»: «Дошкільна та початкова освіта», «Дошкільна та початкова освіта». Учасникам зустрічі представили особливості освітнього процесу в університеті та переваги вступу на навчання за спеціальністю 012 «Дошкільна освіта», а також продемонстрували відеоролики освітнього процесу на кафедрі дошкільної освіти.

Дякуємо всім, хто долучився до заходу та бажаємо успішної вступної кампанії.

 Для консультації щодо вступу на спеціальність 012 «Дошкільна освіта» можна звертатися за адресою: м. Черкаси, вул. О. Дашкевича, 24, ауд. 259

тел.:  (063) 614 87 98 

Кафедра дошкільної освіти