А ми знову про благодійний ярмарок, на якому збиратимемо кошти на потреби своїх випускників-військових. Захід організовано в межах оголошеного великого збору коштів «Наші донати їх зігрівають».

Уже зібрано понад 100 тисяч гривень та закрито низку потреб: генератори, дальномір. Завершується збір на дрон. Триває збір на прилад нічного бачення для підрозділу нашого випускника. Військові цього підрозділу виконують бойові завдання на фронті. Університетська спільнота хоче залучити якомога більше донатів, просимо допомоги в наших випускників і студентів, їхніх рідних, друзів і партнерів.

Серед ексклюзивних пропозицій, які стануть сюрпризом для студентів, — сертифікати на каву з ректором та каву з першим проректором. Цікавими для студентів будуть сертифікати на індивідуальну передекзаменаційну консультацію від викладача за філіжанкою кави. Ці сертифікати можна використати до кінця поточного семестру.

Унікальні позиції будуть представлені і від наших спортсменів. Шанувальники футболу можуть стати щасливими власниками футболок від кращого футболіста Прем’єр-ліги 2022 року Артема Довбика з автографом, футбольного клубу Першої ліги «ЛНЗ» (Черкаси) з автографами всіх членів команди. А для тих, хто захоплюється кікбоксингом, справжнім подарунком стане Кубок України «За найкращий бій» майстра спорту міжнародного класу з кікбоксингу, інтерконтинентального чемпіона світу з кікбоксингу WAKO серед професіоналів Романа Щербатюка. Цю нагороду він здобув у місті Бахмут у 2021 році.

На благодійному ярмарку можна буде також придбати багато речей — корисних і таких, що просто приємно грітимуть душу спогадами про студентські роки. Це і наш мерч (футболки, шарфики), і брендовані речі повсякденного вжитку (блокноти, ручки, шопери, чашки тощо), і сувенірну продукцію на згадку про роки навчання — календарі, фотоальбоми.

І ще багато хітової музики від «Фабрики музичного мистецтва «Voices». Тож приходьте, купуйте, донатьте, пийте каву зі смаколиками — кошти за них  теж у цей день підуть на підтримку ЗСУ.

Запросіть рідних і знайомих, поширте цю інформацію! Давайте допоможемо зібрати на спорядження, яке збереже життя наших захисників і наші з вами життя!

 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького