Кафедра туризму і готельно-ресторанної справи Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького організувала зустріч студентів з Євгенією Туріновою, менеджеркою компанії «Webbeds», яка є лідером в питаннях бронювання готелів по всьому світу.

Під час лекції у форматі онлайн пані Євгенія розповіла студентам про місію компанії, яка є посередником між туристичними операторами та готелями з питань укладення контрактів на розміщення туристів. Компанія «Webbeds» має офіси у багатьох країнах світу, а штат її налічує понад 1500 працівників. Лекторка вже десять років працює в даній компанії. Вона підкреслила важливість професійних компетенцій, які мають отримати студенти під час навчання. Також схарактеризувала сучасний рівень укладення контрактів, бронювання готелів та загальний стан готельних підприємств у порівнянні з допандемічним періодом.

Особливий інтерес студенти виявили до професійних вимог, якими повинні володіти потенційні претенденти на подібну посаду, обговорили особливості роботи та актуальні питання розвитку ринку готельних послуг. Модератором зустрічі була доцентка кафедри Вікторія Красномовець. Студенти, які навчаються за освітніми програмами «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа», отримали додаткову інформацію про ринок туристичної індустрії, про необхідність глибоких професійних знань та важливість володіння іноземними мовами.

Кафедра туризму і готельно-ресторанної справи