У межах Міжнародного дня інтелектуальної власності, який відзначають 26 квітня, для студентів магістрів та бакалаврів спеціальності 081 «Право» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького було проведено лекцію-дискусію на тему «Цілі сталого розвитку та інтелектуальна власність».

У ході зустрічі було проаналізовано вплив інтелектуальної власності на досягнення Цілей сталого розвитку.

Спікерами виступили доцентка кафедри інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін Наталія Попова та професіонал з інтелектуальної власності IP Academy УКРНОІВІ Юлія Кравченко, випускниця ОПП «Приватне право та інтелектуальна власність» Черкаського національного університету.

Продемонструвати отримані знання студенти змогли під час участі у конкурсі есе на тему «Як інтелектуальна власність може допомогти досягнути цілей сталого розвитку у парадигмі воєнного часу».

Захід став не лише можливістю поглиблення знань студентів, але й майданчиком для активної дискусії та підвищення свідомості про роль інтелектуальної власності в сучасному світі та її вплив на сталий розвиток суспільства.

Кафедра інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін

Фото: Валерія Ковтун, студентка 1-PR курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій