bgb
 
 
 
 
 

Цьогоріч доцентки ННІ економіки і права, завідувачка кафедри економіки та міжнародних відносин Аліна Прощаликіна та доцентка кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Вікторія Красномовець здійснювали наукове керівництво підготовкою наукової роботи на конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук (МАН) учениці 10 класу Фізико-математичного ліцею Софії Красномовець.

Це один із найпотужніших конкурсів наукових робіт серед школярів на національному рівні.

Мала академія наук України — це мережа науково-освітніх центрів по всій Україні, які допомагають школярам та вчителям розкрити свій потенціал.

МАН дає можливість заглибитися в будь-яку науку, експериментувати, втілювати ідеї в життя та створювати щось нове в абсолютно різних сферах: від квантової фізики до літературознавства та соціальних проєктів.

Університет тісно співпрацює з обдарованою молоддю Черкащини й радо підтримує їхні наукові дослідження.

Наукова робота на тему «Екологічно відповідальна поведінка молоді: економічний аспект» стала переможцем у відділенні «Економіка», секції «Прикладна та мікромакроекономіка» на обласному рівні та здобула друге місце на Всеукраїнському етапі. Суть роботи полягає у досліджені аспекту монетизації екологічної поведінки молоді. Розглянуто теоретичні аспекти поняття «екологічна свідомість молоді», визначено рівні та інструменти її формування. Досліджено практичну складову шляхом проведення експериментального виміру монетизації екологічно відповідальних дій та запропоновано напрями формування екологічно свідомої поведінки молоді.

ННІ економіки і права