Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих пройшов у місті Луцьк протягом 18-20 червня.

Кращі легкоатлети країни виборювали нагороди чемпіонату, адже ці змагання є основними для відбору на Олімпійські ігри. За результатами чемпіонату, троє черкащан — студенти та викладач Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, вибороли нагороди.

Денис Нечипоренко став срібним призером чемпіонату України з бігу на 400 метрів з бар'єрами (результат — 50,77 с). Тренери: Л. Нечипоренко та О. Нечипоренко.

 

«З 2012 року я завжди займав місце на п‘єдесталі. Це, до речі, 10-ий раз поспіль! Хочу подякувати своїй сім‘ї та друзям за неоціненну підтримку. Наступні мої змагання — чемпіонат Балканських федерацій, який пройде 26-27 червня в Сербії», — прокоментував перемогу викладач ЧНУ на своїй сторінці у фейсбуці.

Студент ННІ фізичної культури, спорту та здоров'я Ростислав Голубович став бронзовим призером чемпіонату України з бігу на 400 метрів з бар'єрами (результат — 52,98 с). Тренери: О. Старовойтов, Л. Сіренко, І. Василенко.

Студентка ННІ фізичної культури, спорту та здоров'я Тетяна Безшийко стала бронзовою призеркою чемпіонату України з бігу на 400 метрів з бар'єрами (результат — 58,91 с). Тренери: В. Масляков та О. Малюк.

Вітаємо спортсменів!

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького