bgb
 
 
 
 
 

Дружба студентської ради Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького та вихованців Черкаського навчально-реабілітаційного центру «Країна добра» кріпне.

Символічно, що саме в День Святого Миколая з керівництвом закладу було підписано угоду про співпрацю. Вона передбачає подальшу роботу над проектами, спрямованими на соціалізацію особливих дітей.

Та не єдиним підписанням угоди запам’ятався цей день вихованцям центру. Студентська рада завітала до закладу в новорічних костюмах. Учні радо їх зустріли. Разом із казковими героями вони танцювали та грали в ігри. У відповідь на гостинний прийом вихованців навчально-реабілітаційного центру було запрошено на свято до Черкаського національного університету.

Тут для них організували екскурсію в Музей українського рушника. Крім того, діти приєдналися до свята з нагоди відкриття університетської ялинки. Спільний хоровод зі старшими друзями, новорічні світлини у фотозоні та солодкі подарунки вихованцям «Країни добра» подарувала студентська рада ЧНУ.

Аліна Козлова, голова студентської ради університету