bgb
 
 
 
 
 

Допомагаємо Силам оборони України. Автомобілі, дрони, тепловізори, маскувальні сітки та різноманітне  спорядження — такі потреби найчастіше виникають у наших захисників.

Усе це спільнота Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького купує за зібрані колективом і студентами кошти.  Взамін отримуємо безцінне — право жити на своїй землі, працювати і навчатися.

Тому радіємо кожному подячному слову від військовослужбовців.

Днями університетська колекція фронтових артефактів поповнилася прапором України з підписами бійців взводу аеророзвідки 60 ОМБР. Їм було передано  на дрон 50 тис. грн.

Бійці Луганського прикордонного загону, якому перерахували 10 на тепловізор, прислали відео і світлини з теплими словами вдячності.

Вже допомагає нищити ворога автомобіль, на який 44 тис.грн переказали у лютому 2024 року. На машину збирав випускник ЧНУ Олег Коваленко, який служить у ЗСУ разом зі своїм сином.


Загалом у травні колектив ЧНУ допоміг закрити кілька зборів.

Передали 80 тис. грн. військовому підрозділу ССО на автомобіль.

 20 тис.грн відправили на ремонт медичного авто для випускника університету Ярослава Нищика.

12138 грн передано на ремонт медеваку студенту Руслану Матвеєву.

Однак, військові постійно потребують підтримки.

Випускниця Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, медійниця і волонтерка Вікторія Хамаза просить підтримати черговий збір на допомогу для військових.

Ще один актуальний збір — на тепловізор для випускника ННІ природничих та аграрних наук Віталія Повара, військового, який в складі 110 бригади захищає Україну.
Військовослужбовець, батько студента 3 курсу ННІ інформаційних та освітніх технологій Костянтина Проніка потребує допомоги на реабілітацію.

Можете також допомогти Збройним Силам, задонативши на університетський благодійний рахунок.

Номер карти:

5375411209139653

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/9DLqvoUF8t

Долучайтеся до збору, адже кожні 10, 20, 30 грн дуже важливі.

Не маємо спинятися ні на мить, поки триває війна і Україну нищить окупант.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького