У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького 15 жовтня о 14:30 відбувся онлайн круглий стіл «ЧНУ імені Богдана Хмельницького: досвід та перспективи участі у проєктах Еразмус+». Захід відбувся як долучення до масштабного святкування днів Еразмус+ у Європі.

Он лайн зустріч відкривав проректор з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності професор Сергій Корновенко, який відзначив важливість та необхідність співпраці з європейськими університетами у межах програми Еразмус+ (#Erasmusdays2020 #ErasmusUA). Учасники дізналися про результати поточних проєктів DESTIN (координатор — доцент Тетяна Бондаренко) та MultiEd (координатор — доцент Олена Радченко, проєкт із міжнародної кредитної мобільності з університетом Вальядолід (координатор — доцент Наталія Сливка).

До дискусії також долучилася провідний науковець проєкту MultiEd професорка Світлана Жаботинська. Учасники заходу мали змогу послухати цікаві й корисні історії стажування від професорки Наталії Земзюліної та студента ННІ української філології та соціальних комунікацій Артема Новікова. Дізналися також про актуальні напрями програми Еразмус+ для 2020/2021 року від заступника директора Центру зовнішніх та міжнародних зв'язків Наталії Сливки. 

 

Центр зовнішніх і міжнародних зв’язків