Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького продовжує проводити тилову роботу, щоб усіма можливими способами допомагати нашим захисникам на фронті.

На завершення року закрили кілька запитів від військових. Перераховано 60 000 грн на намет УСТ-56, модернізований для військових для частини А3335, де служить батько студентки ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я Каріни Вовченко. Збір проводився у межах благодійного марафону студентської ради. Студентів ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я підтримала університетська родина, разом вдалося довести справу до завершення.

Для військового, який служить на Миколаївщині, перерахували 18 900 грн на бронежилет.

Допомогли оргтехнікою одній із військових частин. Придбали для військових ноутбук, передали також принтер і комп’ютер.

Бійці Збройних Сил України, випускники Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького шлють свої відгуки  й особисто, й офіційно.

Ще одну подяку — за єдність поглядів та спільну боротьбу за незалежність — колектив Черкаського національного отримав від командування Медичного батальйону «Госпітальєри».  

— Потреб дуже багато, військові до нас постійно звертаються. Вони тримають фронт, а ми допомагаємо їм у тилу. Важливо, що університетська родина єдина в цьому. Нашу ініціативу підхоплюють випускники і небайдужі люди. Майже рік нам передає кошти на потреби військових Денис Ковачич.  Продовжимо цю роботу і в новому році і скільки це буде потрібно.

Нагадуємо про регулярний благодійний збір для підтримки військових.

Картка для благодійних пожертв:

5375411209139653

https://send.monobank.ua/jar/9DLqvoUF8t

Підтримуйте донатом та поширенням!

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького