Студентка 4 курсу ННІ іноземних мов Анастасія Лозова, яка у межах проєкту з міжнародної кредитної мобільності Erasmus + KA  навчається протягом семестру в університеті Вальядоліда (Іспанія), вітає Черкаський національний з Днем університету.

— У цей похмурий для України час хочу передати трохи сонячних привітань Черкаському Національному Університету імені Хмельницького, який вже 101 рік допомагає українській молоді стати спеціалістами у своїй справі. Моя alma mater за правом може пишатися своїм внеском у розвиток освіти в Україні.

Звісно, хочеться побажати всім миру, жодних пар у бомбосховищах і відкритого неба. І щоб ще більше студентів та викладачів могли відкривати для себе нові горизонти і ділитися знаннями з нашої освітньої скарбниці так, як отримала цю можливість я, але не за таких обставин.

З нами віра і з нами правда, з нами дух гетьмана Хмельницького і вільного козацтва, яке відродилося 105 років тому в селі Гусакове на Звенигородщині, «Кобзар» Тараса Шевченка. Вшануванням історії та науки ми продовжуємо традиції славних запорожців та всіх поколінь українців.

Бажаю натхнення в навчальній і науковій діяльності та процвітання моєму університету! Слава Україні!!! Слава нації!!!

ННІ іноземних мов