Генеральна асамблея Спортивної студентської спілки України відбулася у Національному університеті фізичного виховання і спорту України 18 лютого 2021 року.

До зустрічі долучився директор ННІ фізичної культури, спорту та здоров'я ЧНУ ім. Б. Хмельницького, виконавчий директор відокремленого підрозділу спортивної студентської спілки України в Черкаській області Леонід Нечипоренко. 

У заході також взяли участь: Іван Крулько, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань бюджету; Вадим Гутцайт, міністр молоді та спорту України; Сергій Бубка, президент Національного олімпійського комітету України; Адам Рочек, президент Європейської Асоціації студентського спорту; Артур Селецький, профільний заступник міністра освіти і науки України; Вадим Стеценко, голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України; Володимир Бринзак, президент Федерації біатлону України; Віктор Корж, віцепрезидент Національного олімпійського комітету України; Олена Говорова, членкиня постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку; Роман Греба, президент Української федерації учнівського спорту; ректори провідних закладів вищої освіти.

Звичайно, розпочали зі світу голови Спілки, ректора НУФВСУ Євгенія Імаса за 2020 рік. Згодом обговорили плани на 2021 рік, ухвалили низку важливих рішень. Важливими питаннями було збереження кафедр з фізичного виховання у ЗВО, підвищення мотивації студентів до занять тіловихованням, запровадження нових проєктів для молоді. Також розглянули питання розвитку кіберспорту в Україні, організації всеукраїнських студентських змагань, участі студентства у програмі «Активні парки України». 

Наприкінці Євгеній Вікторович вручив подяки почесним гостям та головам деяких відокремлених підрозділів Спілки. Зокрема й представник ЧНУ Леонід Нечипоренко отримав нагороду за розвиток студентського спорту в Черкаській області.

Національний університет фізичного виховання і спорту України