Рівно сто три дні тому росія почала повномасштабне вторгнення в Україну і змінила життя кожного українця кардинально й надовго. 

На 75-ий день війни у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького започаткували соціально-психологічний проєкт.

У ньому наші студенти, аспіранти, викладачі та працівники розповідають, як війна змінила їхнє життя. Ми вже встигли познайомити вас із тими, хто в Україні й за кордоном роблять усе, аби наблизити нашу спільну перемогу над рашистськими окупантами.

Сьогодні про себе розповідає Ганна Мартинова, докторка філологічних наук, професорка кафедри українського мовознавства й прикладної лінгвістики Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, авторка 200 наукових і науково-методичних праць, кількох монографій, навчально-методичних посібників із сучасної української літературної мови та української діалектології, збірників діалектних текстів, електронних ресурсів.  Як війна змінила життя, як змінилися погляди у плані  людських цінностей, яким чином вдається поєднувати активну наукову діяльність із волонтерською, що дає енергію для життя та про які зміни після перемоги мріє Ганна Іванівна, дивіться у відео.

 

 

 

Пресслужба Черкаського національного університету Імені Богдана Хмельницького