29 березня 2019 року у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбудеться спільний тренінг університету та Інституту вищої освіти НАПН України для підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти.

Тренінг проведе учений секретар університету, доцент Наталія Андрусяк. Вона пройшла програму підготовки тренерів (за підтримки Міністерства освіти і науки України, Центру досліджень вищої освіти (Чеська Республіка) та Благодійного Фонду «Інститут розвитку освіти» у межах реалізації проектів «Формування мережі експертів із забезпечення якості вищої освіти» та «Нова система акредитації як засіб забезпечення якості та подолання корупції у вищій освіті») та має практичний досвід у сфері забезпечення якості вищої освіти.

До участі у тренінгу запрошуються профільні проректори, керівники відділів забезпечення якості, директори ННІ, декани факультетів, гаранти освітніх програм регіональних закладів вищої освіти, які залучені у процеси розбудови внутрішніх систем забезпечення якості.

Програма одноденного тренінгу включає 4 сесії по 90 хвилин.

Сесія I. Сучасна система забезпечення якості вищої освіти.

Сесія II. ESG та Україна.

Сесія III. Університетська автономія та врядування.

Сесія IV. Експертна оцінка внутрішньої системи забезпечення якості вищої освіти.

У межах програми розглядатимуться практичні кейси та вирішуватимуться практичні завдання.

За результатами тренінгу видається сертифікат.

Додатково учасники тренінгу можуть отримати сертифікат від Інституту вищої освіти НАПН України в межах програми підвищення кваліфікації.

Дата проведення тренінгу: 29 березня 2019 року

Адреса проведення: Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, м. Черкаси, бульв. Шевченка, 81, конференц-зала.

Реєстрація: 9:30 – 9:55. Початок: 10:00. Закінчення: 17:00.

Участь безкоштовна.

Реєстрація учасників — до 19 березня 2019 року.

Реєстрація є обов’язковою!

Електронна форма для реєстрації:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3bxucaw2DmhOKzFAOiZJ59dmPGYvf-UwCEUJIQzdjjpqWlQ/viewform?usp=sf_link

Участь у тренінгу буде підтверджена листом-запрошенням на вказаний у реєстраційній анкеті e-mail до 23 березня 2019 року.

Організатори тренінгу залишають за собою право на відбір учасників.

Довідки за телефоном: (063)789-44-91