bgb
 
 
 
 
 

Директор Центру підтримки та реабілітації ветеранів війни і студентів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Максим Долженко з 28 по 31 серпня відвідав реабілітаційний центр Resort Medikal Park (Буковель) у межах угоди про співпрацю.

— Дякую директору закладу Олександру Ліщині та спеціалістам центру за набутий досвід, та цінну інформацію. Впровадження наукового підходу, та новітніх технологій може пришвидшити наш шлях до якісної реабілітації ветеранів та цивільних. Це було відрядження, метою якого стало знайомство з інноваційними технологіями цієї сучасної медичної установи, оснащеної реабілітаційними, дослідницькими та рекреаційними пристроями, які сьогодні є надзвичайно актуальними, зазначив Максим Долженко.

Науковець мав можливість випробувати на собі діагностичні процедури: як велоергометрія з аналізом сатурації та діагностика ходи. Протестував реабілітаційне обладнання, а також попрацював на тренажерах для пілатесу: Cadilac, Wunda Chair, Reformer Allegro та корекції хребта, які ефективно працюють як у процесах відновлення, так і в зміцненні м'язової системи та покращенні фізичних можливостей, як здорових людей, так і тих, хто потребує складної роботи для відновлення здоров'я. Сьогодні ми маємо можливість втілити в реальність прогресивні можливості відновлювальної медицини, і найголовніше мати результат роботи.