Традиційно уже IX міський конкурс «Екологічна казка» зібрав черкаських школярів на свято до Всесвітнього дня води, щоб дізнатися імена переможців.

Цього року на конкурсі члени журі розглянули 130 унікальних робіт про воду в природі і побуті. Авторів кращих із них було відзначено грамотами та заохочувальними призами.

— Із кожним роком для членів журі стає все складніше вибирати найкращих, адже рівень робіт зростає. Нас вражає дитяча креативність та бажання оригінально представляти свою роботу, — зазначила засновниця конкурсу, керівник гуртка «Юні кореспонденти» Надія Чередник.

До нагородження долучився і Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Від університету найталановитішим любителям природи підготували призи ННІ природничих та аграрних наук, кафедра журналістики, реклами та PR-технологій, кафедра видавничої справи, редагування і теорії інформації, а також буккросинг-клуб «Freebook». Книги від кафедри видавничої справи, редагування і теорії інформації, сертифікати на тренінг від кафедри журналістики, реклами та PR-технологій, грамоти та інші подарунки від ЧНУ вручила черкаським школярам голова студентської ради Аліна Козлова.
— Роботи школярів дійсно вражали. Нестандартні відео і власноруч виготовлені артбуки стали нововведенням цьогорічного конкурсу. Приємно, що молодь розуміє важливість збереження навколишнього середовища та власними силами намагається його підтримувати, — зазначила начальник відділу виховної роботи ЧНУ, член журі Людмила Солодка.

Черкаський національний університет бажає школярам успіхів та подальших перемог!



Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького