У межах Різдвяного благодійного марафону, що проходив у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького,  студентська рада ННІ інформаційних та освітніх технологій завітала до Комунального закладу Черкаського навчально-реабілітаційного центру «Країна добра» Черкаської обласної ради з подарунками.

— Приємно, що є люди, які пам'ятають про нас в будь-який час, а особливо радісно, що це молоді люди, студентство. Вдячні голові, студентським активістам: Марті Пиж, Вікторії Терещенко та Вікторії Приходько. Якщо вся  молодь така, то в України велике переможне майбутнє!  — діляться враженнями працівники Черкаського навчально-реабілітаційного центру.

— Сьогодні я зі студентською радою ННІ інформаційних та освітніх технологій навідалися з передсвятковими подарунками до учнів Комунального закладу Черкаського навчально-реабілітаційний центру «Країна добра» Черкаської обласної ради. Ми порадували учнів школи костюмами пожежника та поліцейського, які будуть використані для функціонування кабінету безпеки. Студентське самоврядування школи разом із керівництвом підготували для нас майстер клас з вивчення мови жестів та виготовлення оберегів. Дякую учням та керівникам навчально-реабілітаційного центру за теплу зустріч. Також велике дякую нашим студентам, що долучилися до благодійної акції. Разом ми створюємо велике майбутнє! — ділиться Марта Пиж, голова студентської ради ННІ інформаційних та освітніх технологій.

ННІ інформаційних та освітніх технологій