bgb
 
 
 
 
 

 

Із зони АТО повернулися військові капелани УПЦ КП, які завезли воїнам дарунки, зокрема і ті, що зібрали для них студенти та викладачі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Разом зі священиками гуманітарний вантаж у зону АТО супроводив керівник черкаського видавництва «Брама-Україна» Олександр Третяков.

Як поінформував військовий капелан, настоятель церкви Святих рівноапостольних Кирила і Мефодія ієрей Володимир Штокало, дарунки відвезли на передову, 25-ій штурмовій бригаді. Провізію вивантижили у складські приміщення. Особливо раді воїни були балаклавам і теплим речам, закупленим на зібрані кошти. А також листам, які знаходили в дарункових пакетах. Бійці просили вказувати в таких листах номери мобільних телефонів відправників, щоб мати можливість подякувати студентам особисто.

АТОвці передали своєрідне вітання університетській громаді: розгорнули на передовій прапор Черкаського національного університету.

Нагадаємо, нещодавно в ЧНУ стартував Благодійний марафон. Університетська громада збирає кошти і подарунки для АТОвців, недужих дітей, для підшефної школи в Лисичанську. Марафон триватиме до 19 грудня, тому всі охочі можуть долучитися до доброчинних акцій університету.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького