У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького тривають творчі конкурси для вступу на окремі спеціальності. Зокрема, для вступу на ОС «бакалавр» зі спеціальностей 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» та 017 «Фізична культура і спорт».

Вступні випробування для вступників на спеціальність 017 «Фізична культура і спорт» — це творчий конкурс із загальної та спеціальної фізичної підготовки. Вступники складають комплекс вправ на розвиток швидкісних якостей, витривалість, розвиток силових якостей.

— Загалом зареєструвалися на творчий конкурс для вступу на спеціальність «Фізична культура і спорт» понад 100 осіб, — розповів Денис Дерев’янко, заступник відповідального секретаря приймальної комісії університету.
Нагадуємо, що результатів творчого конкурсу та мотиваційного листа цьогоріч буде достатньо для вступу на цю спеціальність за державним замовленням та за контрактом.

18 липня завершується проведення творчих конкурсів (для вступу на держзамовлення) зі спеціальності 017 «Фізична культура і спорт».

З 9 по 15 серпня буде проведено другий етап творчих конкурсів для вступників за кошти фізичних та юридичних осіб. Анкета реєстрації на творчий конкурс за посиланням 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького