bgb
bgb
 
 
 

21 листопада 2024 р. відбудеться підведення підсумків Всеукраїнського (національного) конкурсу наукових та навчально-методичних видань із аграрної історії «Сіяч».

За підтримки члена Наглядової ради Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Петра Душейка, за організаційного сприяння Ради молодих учених Міністерства освіти і науки України 15 травня 2024 р., відповідно до наказу ректора Університету Олександра Черевка, Науково-дослідним інститутом селянства та вивчення аграрної історії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького було оголошено Всеукраїнський (національний) конкурс наукових та навчально-методичних видань з аграрної історії «Сіяч». До складу Конкурсної комісії увійшли 25  науково-педагогічних, наукових, педагогічних працівників закладів освіти, академічних установ України.

Його мета полягала у популяризації наукових та навчально-методичних видань із аграрної історії в освітньо-науковому просторі України, заохочення наукової та навчально-методичної роботи здобувачів вищої освіти, наукових, педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів середньої, професійно-технічної, передвищої та вищої освіти України, академічних установ.

Із-поміж номінацій конкурсу:

- монографія;

- підручник/посібник/курс лекцій/методичні матеріали;

- збірник документів і матеріалів із аграрної історії.

4 листопада 2024 р. Конкурсна комісія затвердила результати Конкурсу.

21 листопада 2024 р. об 11.00 год. у конференц-залі навчального корпусу № 1 Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького у змішаному форматі відбудеться підведення підсумків Всеукраїнського (національного) конкурсу наукових та навчально-методичних видань з аграрної історії «Сіяч», відзначення переможців, призерів, номінантів.

Доєднатися до участі в онлайн форматі можна за лінком: https://us02web.zoom.us/j/87302632193?pwd=2wjXjMidJOfxI4q9yLiBVCTnUaB5j6.1

Науково-дослідний інститут селянства та вивчення аграрної історії 


 
Ми використовуємо cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити вам найкращий досвід на нашому сайті. Файли cookie дозволяють нам аналізувати трафік та покращувати наш контент.