Факультет обчислювальної техніки, інтелектуальних та управляючих систем цього року випускає 40 студентів за спеціальностями «Системний аналіз», «Комп’ютерні науки» та «Програмна інженерія». Із них двоє — Катерина Шевченко та Ольга Упир — мають дипломи з відзнакою.

Цьогорічні випускники запам’ятаються активністю та впевненістю в своєму виборі професії.

Значна кількість студентів вдало поєднувала навчання з роботою у профільних IT-компаніях Черкас. Це дало їм змогу не тільки використовувати отримані в університеті знання та навички, але й передати факультету неоціненні дані про новітні потреби та технології, необхідні в сучасних умовах IT-бізнесу.

За увесь час навчання значна частина студентів взяла участь в олімпіадному русі. Учасниками першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування були такі студенти: Руслан Бабко, Максим Березовський, Данило Галицький, Вікторія Гриценко, Катерина Ісаєнко, Владислав Огородніков, Олександр Сізов, Михайло Теплий, Ольга Упир, Василь Харченко, Олег Шаповал, Катерина Шевченко.

Максим Березовський, Михайло Теплий, Ольга Упир, Катерина Шевченко здобували призові місця на обласному рівні, Максим Березовський та Михайло Теплий двічі виборювали право участі у 2-ій групі ІІІ фінального етапу цієї олімпіади.

А Катерина Шевченко не тільки поєднувала навчання, роботу лаборантом та була старостою своєї групи з першого курсу. Вона також двічі була лауреаткою іменних академічних стипендій (у 2017 році — стипендії Верховної Ради України, а в 2018 році – стипендії Президента України).

Привітав випускників та вручив дипломи декан факультету Володимр Салапатов. Він побажав фахівцям кар’єрних злетів та життєвих перемог.

Музичний дарунок випускникам підготував хореографічний колектив «Ритм» Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 33 імені Василя Симоненка. Керівник — Олена Нестула.

 

БІЛЬШЕ ФОТО

 

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького