18.09
2024

Students of BKNUC gain new educational experiences thanks to the Erasmus+ program

Yevhen Zavalin, a 3rd-year student of the Educational-Scientific Institute of Foreign Languages ​​of Bohdan Khmelnytsky National University of Cherkasy, has begun his academic year in the Spanish city of Valladolid under the Erasmus+ international academic mobility program.

Read more ...
13.09
2024

Students will study in Latvia under the “Erasmus” program

Students of Bohdan Khmelnytsky National University of Cherkasy Anna Kalantaieva (major “Applied Mathematics”) and Svitlana Bodnenko (major “Automation and Computer-Integrated Technologies”) are studying under the Erasmus КА171 academic mobility program in Latvia.

Read more ...
09.09
2024

A lecture on stress resistance and search behaviour was held at the ESC for Mental Health

Bohdan Khmelnytsky National University of Cherkasy actively works in the field of nurturing the mental health of participants in the educational process.

Read more ...
 
 

Карантин продовжується, проте це не привід сумувати. Повідомляємо, що сьогодні останній день прийому заявок на мистецький фестиваль «Студентська весна-2020». Уже о 23:00 буде припинено прийом заявок на конкурс талантів.

Відбулися також зміни в порядку проведення конкурсу. Оргкомітет конкурсу спільно зі студентською радою прийняли непросте рішення, яке цілком відповідає реаліям життя.

Відтепер студенти, котрі подавали заявки на участь у номінації «вокальне мистецтво», будуть боротися за призові місця в онлайн-форматі. Усі, хто змагається у вказаній номінації, мають до 10. 04. 2020 на пошту студентської ради This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. надіслати відеозапис своєї пісні. І вже 13 квітня всі студенти університету зможуть долучитися до обрання переможців у номінації «вокальне мистецтво». Для цього на університетському телеграм-каналі треба проголосувати за свого фаворита. Голосування триватиме з 13 по 19 квітня. Результати конкурсу будуть оприлюднені 22 квітня.

Які нагороди чекають переможців у номінації «вокальне мистецтво»:

1 місце – 1 000 грн та запис пісні у професійній студії.

2 місце – 1 000 грн.

3 місце – 500 грн.

Ми розуміємо, як складно виконати конкурсні номери в інших номінаціях, тому відтерміновуємо їх оцінювання до завершення карантину. Виступи буде оцінювати професійне журі в офлайн-форматі. Коли і як це відбуватиметься — повідомимо на сайті університету. Кожного учасника особисто поінформуємо про внесені зміни до положення конкурсу.

Не виходьте з дому, мийте руки і будьте здорові!

 

Відділ виховної роботи