bgb
 
 
 
 
 

У перший літній день у світі відзначають День захисту дітей. У це свято дорослим особливо важливо показати дітям свою турботу і підтримку.

Викладачі та студенти кафедри початкової освіти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького доєдналися до організації свята для учнів Черкаської спеціальної школи Черкаської обласної ради.

Від імені кафедри початкової освіти з вітаннями до дітей звернулася викладач Інна Литвин та вручила їм солодкі подарунки. Яскравим доповненням святкової атмосфери стали аквагрим та патріотичні біотату від студентів ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва.

Це свято стало чудовою можливістю для викладачів та студентів подарувати дітям щирі посмішки, радість та незабутні враження.

За тісну співпрацю між Черкаською спеціальною школою та кафедрою початкової освіти, а також небайдуже ставлення до дітей з особливими освітніми потребами, спільну реалізацію концепції національно-патріотичного виховання, розвиток творчих здібностей вихованців, проведення майстер-класів до Міжнародного дня захисту дітей, викладацькому колективу та студентам кафедри директор школи вручив подяку.

— Щиро дякуємо! Щасливі працювати разом! — зазначає завідувачка кафедри початкової освіти Тетяна Зорочкіна.

 

Кафедра початкової освіти