bgb
 
 
 
 
 

Черкаська обласна державна адміністрація відзначила черкаських спортсменів, які Паралімпійських Іграх 2024 у складі збірної захищали честь України. З-поміж них і студенти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Про це повідомляють на офіційній сторінці управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Черкащина має надзвичайно потужну спортивну команду.  На Паралімпійських Іграх 2024, що пройшли у Парижі з 28 серпня по 8 вересня, область представили 6 спортсменів, які показали неймовірні результати.

На Черкащину наші паралімпійці привезли одне «золото» та дві «бронзи». Студенти ЧНУ повернулися зі змагань з призовими місцями. 

Владислав Єпіфанов — 1 місце, параканое (200 м, LV3).

Роман Данилюк — 3 місце, легка атлетика, штовхання ядра (F12).

Також достойні результати показали:

Дарія Котик — 4 місце, академічне веслування (двійка).

Начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець зустрівся з призерами та учасниками Паралімпійських ігор, також до заходу долучилися заступник голови ОВА Олександр Шамрай, начальник Управління в справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Іван Солодкий, відповідальний секретар відділення НОК України в Черкаській області Іван Урста, перший заступник голови відділення Антон Скачков.

Адміністрація відзначила паралімпійців. Чемпіон Паралімпіади-2024 Владислав Єпіфанов, бронзовий  призер Роман Данилюк отримали грошові сертифікати.

Дар’ю Котик  відзначили Почесною грамотою Черкаської ОДА.

 

Джерело: Управління у справах сім’ї, молоді та спорту