Святкове засідання генеалогічної та літературної студії, присвячене Дню відкритих дверей, відбулося нещодавно.

До святкового заходу доєдналися вчителі: Раїса Дорош, вчитель-методист Благодатнівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г. Берези, Ольга Маляр, Олена Соколюк вчителі Черкаської гімназії № 31, випускниці 2004 року зі своїми учнями, які є цьогорічними абітурієнтами. Гості ознайомилися з діяльністю студій та її учасниками, взяли участь в обговореннях різних тем, які підіймалися доповідачами.

Зустріч пройшла у доброзичливій і невимушеній атмосфері. Зокрема, доповіді на історичну тематику Максима Попова, Іллі Опаріна та Сергія Корнієнка надали жвавості та дискусійності заходу. Естетичного забарвлення зустрічі додала Ревека Гаган, продекламувавши уривки власного роману та поезії, а також Максим Богун та Софія Руденко з їхнім онтологічним аналізом літератури постмодернізму. Студент Богдан Нетудихатка не лише підготував цікаву доповідь, а й поєднав її з авторськими поетичними уривками. Олена Соколюк представила свою збірку віршів з творчого альманаху «Ти і я».

Своїми враженнями та побажаннями поділилися нові учасники студії та наші гості, які високо оцінили зібрання такого штибу.

У кінці з майбутніми вступниками обговорили важливість обрання майбутньої професії та умов цьогорічної вступної кампанії.

Висловлюємо подяку всім гостям та студентам за участь в цікавих обговореннях та наукових дискусіях.

Науковий керівник: Лариса Лисиця. Очільник студії: Ілля Опарін.

ННІ міжнародних відносин, історії та філософії