Червень в освіті — сезон випусків. Зовсім скоро і Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького буде святкувати випуск бакалаврів. Цьогоріч стіни університету покидають близько 1200 бакалаврів денної та заочної форм навчання.

На жаль, у зв’язку з пандемією ми не можемо зібрати в актовій залі наших випускників, їхніх батьків і друзів на урочисту церемонію вручення дипломів. Але обіцяємо — ці передвипускові дні будуть не менш цікавими та захоплюючими.

Ми розпочинаємо наш новий проєкт «Бакалавр ЧНУ – 2020». Протягом місяця на сайті університету та у всіх університетських інтернет-спільнотах буде публікуватися інформація про випускників усіх інститутів, факультетів. Наші бакалаври зможуть знайти себе на фото, згадати роки навчання, поринути в ностальгію.

Шукайте себе в наших публікаціях, впізнавайте на фото, додавайте свої світлини разом зі спогадами про університетське життя! Не забувайте й про те, що вас чекає магістратура Черкаського національного та різноманітні курси, де можна розширити чи підвищити свою кваліфікацію.

Згадаймо разом ці 4 роки, які бакалаври ЧНУ-2020 провели у стінах своєї alma mater.

Слідкуйте за оновленнями на сайті, офіційних сторінках у соціальних мережах та приєднуйтеся до вітань!

 

Відділ виховної роботи