Викладачі психологічного факультету Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького отримали подяки від військових та медиків за волонтерську допомогу.

Так, за проведення психолого-реабілітаційних заходів із військовослужбовцями подяку кандидатці психологічних наук, доцентці Людмилі Бондаревській, докторці психологічних наук, доцентці Юлії Чистовській, кандидатці психологічних наук, доцентці Світлані Аврамченко, кандидатці психологічних наук, доцентці Тетяні Горобець оголосили командування Черкаської бригади територіальної оборони та Черкаський обласний клінічний госпіталь для ветеранів війни Черкаської обласної ради.

— Наші психологи від першого дня повномасштабного вторгнення допомагають людям адаптуватися і впоратися зі стресом. Для цього при психологічному факультеті створено Центр психологічної допомоги, консультації надаються в телеграм-каналі. Викладачі також самовіддано волонтерять, допомагаючи бійцям ЗСУ і Черкаської ТрО. Пишаюся тими, кого відзначили, і тими, про чию роботу не знає широкий загал. Дякую керівництву психологічного факультету та викладачам за роботу. Разом переможемо! — зазначив ректор ЧНУ Олександр Черевко.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького