Наукова бібліотека імені Михайла Максимовича Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького провела зустріч із поетесою-пісняркою та практичним психологом Наталією Герман.

Захід відбувся в рамках традиційного засідання Клубу цікавих зустрічей. Із вступним словом до присутніх звернувся директор бібліотеки Григорій Голиш. Він розповів коротку біографію гості та окреслив основні віхи її становлення як митця.

Наталія Герман випускниця Черкаського національного, спеціальності «учитель української мови та літератури». Згодом у рідному ЧНУ ім. Б. Хмельницького здобула освіту ще й за напрямом «психологія». Наразі поетеса має в своєму доробку 4 поетичні збірки: «Таємниця любові», «Капричо для двох сердець», «Зустріч сонця», «Я ушел, чтобы вернуться песней…». Деякі вірші Наталії Герман покладено на музику, тому вона є членом Національної всеукраїнської музичної спілки.

Під час зустрічі поетеса поділилася секретами творчого успіху, а також зачитала власні поезії. Захід пройшов у теплій натхненній атмосфері.

Наталя Демченко, працівник бібліотеки залишилася задоволеною зустріччю: « Із Наталею Іванівною ми зустрічалися вперше. Із зустрічі для себе взяла, що світлі рядки поезії завжди надихають людину на гарні, світлі думки. І від того залежить наш стан здоров'я — це головне».

View the embedded image gallery online at:
http://cdu.edu.ua/news/nataliia-herman.html#sigProId8eaff9837e

Автор Катерина Педько, 1-Ж

Фото Крістіни Орел