Відбувся другий тур кастингу ведучих урочистих і мистецьких заходів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серед щасливчиків, які потрапили до другого етапу конкурсу, обрали чотирьох для проведення концерту до 8 Березня. Решта студентів після відповідної підготовки будуть вести університетські урочистості в майбутньому.

Обирало кращих авторитетне журі в складі народної артистки України, заступника начальника відділу виховної роботи ЧНУ з мистецьких питань Лідії Зайнчківської та заслуженої артистки України Тамари Власенко. Основними вимогами до конкурсантів були вміння імпровізувати з залом, художнє бачення твору, виразність тембру, емоційно виразне декламування, гарна дикція.

Учасники кастингу зачитували обрані уривки літературних творів, а також сценарій майбутнього свята. Серед чотирнадцяти щасливчиків у другому турі професійне журі вибрало чотирьох ведучих для святкового концерту. Ними стали Руслан Крижанівський (ННІ УФСК), Анна Грибук, (психологічний факультет), Руслан Пархоменко(ННІ ІОТ), Мирослава Лаврик (ННІ природничих наук).

Тамара Власенко проведе з майбутніми ведучими кілька практичних занять із вимови та вміння триматися на сцені. Також кожен учасник другого туру протягом місяця пройде курси з художнього слова в Тамари Власенко. Таким чином усі 14 осіб зможуть вести різні заходи університету.

View the embedded image gallery online at:
http://cdu.edu.ua/news/kastynh.html#sigProIde0cec10510

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького