Ким бути, у який університет вступити, де цікавіше — ці та інші запитання ставили колись абітурієнти, а нині успішні й реалізовані студенти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Усі відповіді відтепер зібрані у проєкті відеоінтерв’ю «Давай вчитися разом», де студенти кожного інституту та факультету ЧНУ розповідають про своє життя. Сподіваємося, що ці розмови стануть у пригоді вступникам і допоможуть визначитися їм із майбутньою професією.

Як відомо, директори та декани ЧНУ вже розповіли про те, що пропонують інститути та факультети ЧНУ у проєкті «Кава з директором».

Настав час показати університет очима студентів. Період першої вступної кампанії, навчальний процес, професійна і творча реалізація, найяскравіший спогад, поради абітурієнтам — усе це з перших уст «очевидців»!

Сьогодні розмовляємо із випускником спеціальності «Журналістика» (Видавничий бізнес і сучасні комунікативні технології) ННІ української філології та соціальних комунікацій Русланом Крижанівським.

Відеоінтерв’ю:

 

Розмова з директором ННІ української філології та соціальних комунікацій Ігорем Івановичем Погрібним:

 

Якщо у вас є бажання відзняти подібний відеоролик, відділ інформації та зв'язків з громадськістю і відділ виховної роботи ЧНУ готові до співпраці. Надсилайте свої матеріали на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. — і вони будуть опубліковані на сайті в межах відеопроєкту «Давай вчитися разом».

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького