bgb
 
 
 
 
 

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького отримав лист-подяку від Міністерства освіти і науки України та Українського центру оцінювання якості освіти.

Зокрема Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий висловлює вдячність ректору та колективу ЧНУ за те, що у цих складних умовах воєнного часу було забезпечено роботу мережі пунктів тестування на базі закладу освіти. Безперебійне функціювання пунктів дало змогу абітурієнтам зробити важливий крок до реалізації своєї мрії.

«Міністерство освіти і науки, Український та Київський регіональний центри оцінювання якості освіти висловлюють вам вдячність, що в цей складний час ви й ваші колеги, беручи на себе додаткові обов'язки, докладаєтеся до направду значущої справи, — йдеться у листі, — справи утвердження рівності і справедливості — наріжних каменів, на яких тримається цивілізована демократична держава. Ваша проактивна позиція, відданість справі освіти надихають і впевнюють у тому, що жодні труднощі не зможуть нас зламати. Ми твердо переконані, що єдність і співпраця стануть тим, що наблизить нашу Перемогу».

Засвідчив свою повагу та висловив щиру подяку за підтримку та успішне /проведення національного мультипредметного тесту, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування у червні — липні 2024 року начальник управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Валерій Данилевський. Він звернувся до ректора Олександра Черевка висловити подяку відповідальному за тимчасовий екзаменаційний центр Володимиру Єфіменку та працівникам закладу за професіоналізм та сумлінне виконання обов'язків під час проведення вступних іспитів у 2024 році.

— Відданість справі, оперативність у розв'язанні важливих питань і професійний підхід вашої команди забезпечили не тільки безперебійну роботу тимчасового екзаменаційного центру, але й надали можливість всім учасникам впевнено й успішно скласти вступні іспити. Зичимо науково-педагогічному колективу наснаги на шляху формування освічених, творчих і патріотичних особистостей — молодого покоління гідних громадян України, — наголосив Валерій Данилевський.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького