bgb
 
 
 
 
 

Магістранти кафедри менеджменту та державної служби Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького успішно поєднують навчання в університеті з державною службою на митниці.

У межах кадрового оновлення та формування кадрового потенціалу Черкаська митниця збагатилася фахівцями нового покоління.

Ряди митників поповнили нові спеціалісти, магістранти, які продовжують здобувати освіту в ЧНУ: Владислава Бондар призначена на посаду старшого державного інспектора відділу забезпечення митного контролю та оформлення, Вікторія Горб — на посаду головного державного інспектора відділу адміністративно-господарської діяльності, Максим Стромець — на посаду головного державного інспектора відділу забезпечення митного контролю та оформлення.

Новопризначені спеціалісти в урочистій атмосфері склали Присягу державного службовця, підтвердивши свої намагання та прагнення зробити службу кращою, а економічні інтереси країни — більш захищеними.

Колектив Черкаської митниці щиро вітає новоприйнятих колег та бажає їм з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої посадові обовʼязки.

Державна митна служба України

Черкаська митниця

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького