Стало відомо, які лоти буде продано на благодійному аукціоні 17 листопада 2023 року, у Міжнародний день студентів.

Нагадаємо, своє свято студентська рада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відзначить проведенням благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ.

Родзинкою заходу стане аукціон з унікальними лотами.

Лот №1 — футболка Артема Довбика, гравця іспанського футбольного клубу «Жирона». Зараз клуб лідирує у іспанській Ла Лізі (вища ліга Іспанії та один з 5 найсильніших футбольних чемпіонатів світу), а Артема Довбика вже називають у футбольному світі «новим Шевченком». Його футболку в Києві у 2022 році було продано за 100 тисяч гривень.

Випускник ЧНУ, Артем вже не вперше долучається до університетських благодійних заходів. Торік на благодійному аукціоні були продані футболки з його автографом.

Цьогоріч він поставив свій підпис вже на футболці ФК «Жирона». Саме її продаватимуть у ЧНУ 17 листопада.

Окремим жанром сучасного українського мистецтва вже став розпис гільз, тубусів, піддонів від снарядів, які були використані для знищення російських окупантів. Вони символізують реалії українського життя — як своєрідна психотерапія і як символ перемога життя над смертю.

На університетському аукціоні теж будуть такі лоти. Їх надав благодійний фонд «Наш батальйон».

 

 

 

 

 

 

З наступних публікацій ви дізнаєтесь, які ще лоти пропонуватимуться учасникам аукціону. Чекаємо всіх, хто хоче допомагати Збройним силам України!

Захід розпочнеться об 11:00 у спортивній залі навчального корпусу №3 (бульвар Шевченка, 79).

 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького