30 вересня в Черкаській обласній філармонії відбулися святкові заходи з нагоди Дня працівників освіти, на які завітали фахівці галузі з усієї області. 

До святкування долучилася і делегація Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького на чолі з ректором Олександром Черевком.

Участь в урочистостях взяли представники обласної влади — заступник голови ОДА Лариса Кошова та заступник голови обласної ради Михайло Мушієк.
Вітаючи присутніх, Лариса Кошова зазначила: «Учитель — це та людина, яка формує нас, як особистість. Тому освіта є одним із пріоритетних напрямків діяльності обласної влади».

Михайло Мушієк від імені обласної ради та депутатського корпусу долучився до привітань на адресу освітянської родини Черкащини.

Пошановуючи працю колег-освітян, Валерій Данилевський відзначив роль освітян у формуванні молодого покоління. Водночас він подякував педагогам-ветеранам та побажав натхнення й успіхів молодому поколінню освітян.

Напередодні професійного свята освітянам було вручено почесні нагороди. Професорка Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Наталія Ярмоленко стала цьогоріч лауреаткою щорічної обласної премії імені Олександра Антоновича Захаренка. Дипломи лауреатів обласної премії молодих науковців Черкащини отримали професорка Наталія Зачосова  (ННІ економіки і права), доценти Олександр Коробко, Валентина Литвин (ННІ природничих та аграрних наук).

Продовжилося свято яскравим концертом творчих колективів Черкащини, які в пісенній, танцювальній та театралізованій формі подарували свої вітання освітянам.

Джерело: Управління освіти і науки черкаської ОДА

Фото: Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького