Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького розширює перспективи міжнародної співпраці. На початку 2023 року університет отримав запрошення приєднатися до європейського університетського альянсу E³UDRES².

23 березня фахівець відділу міжнародних зв’язків Максим Щербаков взяв участь в онлайн-презентації можливостей альянсу E³UDRES², на якій була представлена діяльність альянсу у сфері міжнародної наукової співпраці, а також плани розвитку на 2023-2027 роки.

E³UDRES² — міжнародний альянс, до якого увійшли 9 європейських університетів на чолі з Відземським університетом прикладних наук (м. Вальмієра, Латвія). Ці заклади об’єднали наукові та академічні зусилля заради розвитку своїх регіонів та створення інновацій. Мета альянсу — інновації, орієнтовані на людину, відкритий та зацікавлений обмін знаннями. А ще — створювати видатні ідеї та концепції для майбутніх університетів, інтегрувати освіту, орієнтовану на виклики, заснувати зразковий багатоуніверситетський кампус, який охоплюватиме всю Європу.

Відділ міжнародних зв’язків