21 жовтня в ННІ іноземних мов кафедрою сучасних практик викладання англійської мови був проведений круглий стіл «Особливості навчання у європейському ЗВО за програмою ІСМ Erasmus+:досвід та практичні поради».

Захід проводила в.о. завідувачки кафедри сучасних практик викладання англійської мови, координаторка проєкту з міжнародної кредитної мобільності з університетом Вальядолід, доцентка Наталія Сливка.

До обговорення можливостей програми Еразмус+ долучилися зацікавлені студенти 1-4 курсів бакалаврату, студенти 1 курсу магістратури, учасниці проєкту Валентина Сенатор та Валерія Єфименко та викладачі кафедри сучасних практик викладання  англійської мови. Учасники круглого столу дізналися про основні напрями програми Еразмус+, особливості участі у конкурсі з міжнародної академічної мобільності та подачу документів.

Учасниця проєкту Валентина Сенатор, яка навчалася в іспанському університеті у весняному семестрі 2020-2021 навчального року поділилася своїми враженнями від навчального процесу.

Валерія Єфименко, яка зараз перебуває на навчанні, записала відео, де закликала студентів бути наполегливими та брати участь у таких конкурсах, адже це прекрасна можливість для професійного та культурного розвитку. Усі учасники заходу отримали подарунки від Національного офісу Еразмус+ в Україні.

Кафедра сучасних практик викладання англійської мови