Зустріч студентської ради ЧНУ імені Богдана Хмельницького із представниками спортивного департаменту студентського парламенту, групою «Вітер змін» Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася 19 жовтня.

Подія пройшла у межах Всеукраїнської наукової студентської конференції «Україна соборна: крізь призму гуманітарних досліджень».

Студенти організували зустріч у новоствореному хабі — місці, де зазвичай вони проводять своє дозвілля. Тут представники двох університетів вели розмову про подальшу співпрацю та обмінювалися досвідом.

Голова студентської ради Олексій Ткаченко зазначив, що є низка проєктів, які хотілося б реалізувати спільно зі студентським парламентом КНУ. Олексій акцентував на одному з проєктів студентської ради — «Школі свідомого студента». Цей захід організовуватимуть (якщо дозволять карантинні обмеження) вже вчетверте у ЧНУ, тому допомога студентів КНУ, які залучатимуть учасників з інших вишів України, буде дуже доречною. 

Також на зустрічі студенти  розповідали і про інші успішні проєкти, такі як: «Міс ЧНУ», мистецький фестиваль-конкурс талантів «Студентська весна», та радо ділилися враженнями про святкові заходи, що були організовані до 100-річчя Черкаського національного.

«На завершення я хочу подякувати нашим гостям, що знайшли час для зустрічі та поділилися власним досвідом у створенні та організації різноманітних студентських проєктів. Сподіваємось на подальшу активну співпрацю!» — наголосив Олексій Ткаченко.

Студентська рада ЧНУ