На черговому засіданні 14 грудня вчена рада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького ухвалила низку важливих питань.

Перший проректор Василь Мойсієнко детально проаналізував Правила прийому до університету на 2018 рік. Саме з їх офіційного затвердження вченою радою стартувала нова вступна кампанія-2018

Члени вченої ради заслухали звіт проректора з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності Сергія Корновенка про результати науково-дослідної роботи у 2017 році. Сергій Валерійович також окреслив завдання на 2018 рік.

Вчена рада таємним голосуванням обрала за конкурсом науковців на посади науково-педагогічних працівників структурних підрозділів університету.

Були також затверджені теми дисертаційних досліджень, навчальні плани, програми навчальних дисциплін, ліцензійні справи, рекомендовані до друку наукові та навчально-методичні праці.

Крім того, наукове зібрання привітало колег із вагомими нагородами. Так, ректор вручив професору Борису Мінаєву почесну грамоту Кабінету Міністрів України, а доценту кафедри інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін Богдану Гуку почесну грамоту Черкаської облдержадміністрації.

 

 

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького