У зв’язку зі збереженням складної епідеміологічної ситуації, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилення протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького дистанційне навчання продовжено з 16 до 30 листопада 2020 року.

Про це йдеться в наказі в.о. ректора університету № 218 від 12.11.2020.

Відповідно до наказу, вносяться зміни до графіків навчального процесу. Водночас дозволяється проведення передбачених навчальними планами лабораторних робіт та практичних занять у відповідних лабораторних приміщеннях та аудиторіях з дотриманням протиепідемічних заходів.

При цьому учасники освітнього процесу повинні дотримуватися вимог, встановлених наказами від 13 жовтня 2020 року № 189 «Про тимчасове запровадження дистанційного навчання», від 20 вересня 2020 року № 170 «Про протиепідемічні заходи на період карантину» та іншими локальними актами університету щодо обмежувальних заходів у період карантину.

Більш детальну інформацію здобувачі освіти можуть отримати в своїх інститутах та на факультетах.

 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького