У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького з ініціативи банка «ПУМБ» та за сприяння ректора університету Олександра Черевка було проведено відкриту лекцію

для студентів ННІ економіки і права спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 051 «Економіка», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 071 «Облік і оподаткування».

Лекцію провели заступник керуючого відділення «Регіональний центр в місті Києві АТ «ПУМБ»» Артем Нідзельський та керуюча відділенням № 2 АТ «ПУМБ» в м. Черкаси Лариса Ільєнко.

Тема лекції — «Фінансова грамотність». Зокрема, увагу було зосереджено на питаннях «Як працює банківська система», «Чому потрібні банки», «Як оцінити надійність банку — три основні характеристики». Артем Нідзельський надав пояснення щодо застосування відповідного інструментарію для раціонального примноження особистих фінансів, зокрема про інструменти заощаджень. Актуальними для здобувачів та викладачів виявилися питання щодо тенденцій та перспектив страхування в банку.

Лариса Ільєнко розповіла студентам про можливості та переваги мобільного банкінгу, через який можна проводити до 90 % банківських операцій. Було приділено увагу питанням захисту банківських карток та рахунків від шахрайських схем.

Студенти активно спілкувалися зі спікерами, ставили питання, обговорювали реальні ситуації, пов’язані з банківським обслуговуванням. Особливу увагу приділили питанням кешбеків та депозитів, які можна оформити в мобільному додатку за вигідною відсотковою ставкою.

Колектив ННІ економіки і права спільно зі студентами висловлює вдячність спікерам за цікаве і змістовне спілкування.

ННІ економіки і права