У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького 26 березня серед студентів пройшли змагання з армрестлінгу. Ініціювала захід студентська рада університету.


— Єдиноборство — це давня українська козацька традиція, яка демонструє силу нашого народу. Надзвичайно приємно спостерігати піднесений настрій учасників змагань. Дякую Каріні, голові студентської ради, за ініціативу провести змагання серед університетських команд, — зазначив ректор Олександр Черевко.

Студенти змагалися у 4 вагових категоріях.

У категорії 75 кг 1 місце виборов Лука Штолько, ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я, 2 місце — Олександр Шишлін, ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я, 3 місце — Андрій Ільченко ННІ, економіки і права.

Призери категорії до 85 кг: Олександр Модлін ННІ економіки і права — 1 місце, Микола Мудренко ННІ економіки і права — 2 місце, Віталій Білозор, факультет обчислювальних та управляючих систем — 3 місце.

У категорії 85+ кг 1 місце виборов Олександр Молдін ННІ економіки і права, 2 місце — Актавіан Вадим ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я, 3 місце — Віталій Іванов ННІ економіки і права.

І в категорії open жінки найсильнішою виявилася Мальвіна Качур ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я, 2 місце — у Дар’я Якименко ННІ інформаційних та освітніх технологій, 3 місце — Діана Тищенко ННІ педагогічно.

— Радісно було бачити стільки студентів, які виявили бажання доєднатися до університетської першості. Для нашої студентської ради це перші змагання з армреслінгу, які ми проводимо. Хочу подякувати спортивному сектору університету, який дуже ефективно допомагав в організації цих змагань, — звернулася до присутніх Вовченко Каріна, голова студентської ради Черкаського національного університету.

 

Автор: Катерина Супрун, студентка 1-Ж курсу, ННІ української філології та соціальних комунікацій

Фото: Віолетта Костенко, студентка 1-PR курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій