Темі «Педагогічні інновації та їх впровадження в освітню діяльність» присвятили науково-методичний семінар, який відбувся 20 березня 2024 року на кафедрі хімії та наноматеріалознавства Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

У заході взяли участь викладачі, вчителі, студенти та всі зацікавлені особи, які долучилися до обговорення та обміну досвідом.

З вступним словом на семінарі виступив директор ННІ природничих наук Максим Гаврилюк. Він привітав усіх учасників зібрання та побажав плідної та успішної роботи.

Під час семінару виступили спікери: Алла Северинова, методист лабораторії природничо-математичних дисциплін комунального навчального закладу «Черкаський обласний Інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради»; Вікторія Лісова, вчителька хімії і педагог-організатор Черкаської загальноосвітньої школи І-III ст. №4 Черкаської міської ради Черкаської області; Юлія Шафорост, завідувачка кафедри хімії та наноматеріалознавства ЧНУ ім. Б. Хмельницького.

Під час семінару було запропоновано багато цікавих ідей та практичних рекомендацій щодо впровадження інновацій у навчальний процес, які обов’язково будуть використані в майбутній роботі.

НІ природничих та аграрних наук