Любов — найпрекрасніше почуття. І хоч День Святого Валентина відзначають 14 лютого, почуття і емоції, пов’язані з коханням, актуальні завжди. Тож — згадаймо свято закоханих у ЧНУ!

Кожен інститут та факультет по-особливому провів День всіх закоханих. Студентські ради підрозділів активно долучалися до організації свята.

У ННІ іноземних мов студентів та викладачів зустрічав Купідон, що дарував усім частинку любові — святкові валентинки та цукерки. Також закохані мали змогу «одружитися» та сфотографуватися біля святкової фотозони в ніжно-рожевих кольорах.

До Дня Святого Валентина в ННІ міжнародних відносин, історії та філософії підготували фотопроєкт, де презентували світлини закоханих, що познайомилися, бувши студентами інституту.

Студенти та викладачі ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва брали участь у тематичному ярмарку передбачень та фотографувалися біля яскраво оздобленої фотозони. Також в актовій залі організували гру «Хто зверху?», склад команд якої був розділений порівно між викладачами та студентами. Родзинкою святкування стала організація «шлюбної церемонії», де «люблячі серця» мали змогу поєднатись «офіційно». Загалом п'ять пар виявили бажання «одружитися», заручились обручками та отримали свідоцтва про шлюб.

Тематичну фотозону організували й у ННІ природничих та аграрних наук.

— Як сила тяжіння зближує планети, так і любов об'єднує людей, попри різні характери, смаки й інтереси. Любити — значить дивитися не один на одного, а в єдиному напрямку. Бажаємо вам скоріше відшукати це почуття, а тим, хто вже знайшов, ніколи його не втрачати! — побажала студентам заступник директора інституту Юлія Шафорост.

У ННІ української філології та соціальних комунікацій організували тематичну фотозону та презентували відеоопитування «Чи вірите ви у справжнє кохання?».

Запрошуємо переглянути відео студентів ННІ УФСК:

У гуртожитку № 5 провели святковий вечір, приурочений до Дня Святого Валентина. Студенти брали участь у конкурсах, де могли виграти призи: квитки в кіно, караоке, на дискотеку тощо. Юні мешканці гуртожитку № 2 організували «масштабний обмін» валентинками. Студенти провели свято в теплій атмосфері натхнення та любові.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького