Студенти ННЦ «Медичний інститут» взяли участь у роботі науково-практичного семінару «Охорона праці медичних працівників в умовах пандемії COVID-19».

Захід відбувся  на базі обласного управління держпраці в Черкаській області 14 вересня 2021 року.

Організатор — кафедра фундаментальної медицини ЧНУ ім. Богдана Хмельницького та управління держпраці в Черкаській області.

Науково-практичний семінар розпочав начальник управління держпраці в Черкаській області Олена Лазарєва та проректор з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності ЧНУ ім. Богдана Хмельницького Сергій Корновенко.

З доповідями виступили: Ірина Щербата — перший заступник начальника управління держпраці в Черкаській області; Тетяна Зеленська — головний державний інспектор з питань праці управління держпраці в Черкаській області; Надія Сисоєнко — доцент кафедри фундаментальної медицини ЧНУ, кандидат медичних наук.

На семінарі були обговорені актуальні питання охорони праці в галузі медицини, організації охорони праці медичних працівників в лікувально-профілактичних закладах в умовах поширення пандемії COVID-19, а також — особливості розслідування випадків професійних захворювань медичних працівників у період пандемії та профілактики професійних захворювань у галузі медицини.

Кафедра фундаментальної медицини